انواع گلاب
1. گلاب سنگین (درجه یک): گلابی است که در ۱۰۰ میلی لیتر آن دست کم ۳۵ میلی گرم اسانس وجود دارد.
2. گلاب سبک ( درجه دو): گلابی است که در ۱۰۰ میلی لیتر آن ۱۵ میلی گرم اسانس وجود دارد.
3. گلاب دو آتشه : اگر پس از یکبار تقطیر و گلاب گیری دوباره به جای ریختن آب روی گلهای دیگ، گلاب به دست آمده قبلی را بریزیم، گلاب دو آتشه به دست می آید.
4. گلاب سه آتشه (سه گل) : اگر بر روی گلاب دو آتشه گل تازه بریزیم و دوباره تقطیر کنیم گلاب سه آتشه به دست می آید.
5. گلاب پس آب : اگر بعد از یکبار گلاب گیری به گل های دیگ، آب اضافه کنیم گلاب به دست آمده را گلاب پس آب می گویند.
گلاب از عرقیات ایرانی است که علاوه بر مصرف خوراکی از خاصیت درمانی بسیاری نیز برخوردار است. از گلاب برای رفع عوارض حادث از زکام، قطع خونریزی از سینه، خشونت صدا، ضد سرفه، خفقان گرم، درد معده و روده، دلپیچه سرد و گرم، درد کبد و طحال، علاج نزله سرد، سردردهای گرم، درد چشم و تقویت حواس، ایجاد نشاط و تقویت دل، رفع خماری، بیهوشی، خفقان استفاده می گردد. به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی یکی از پاک کننده های قوی برای پوست های خشک و حساس است.
نظرات برخی از مشتریان
"در مدتی که از تولیدات این مجموعه استفاده میکنم شاهد هستم که تلاش زیادی در این سالها انجام شده است و من واقعاً دوست دارم از همه پرسنل این شرکت بخاطر تلاشهایشان تشکر کنم. یکی از مهمترین جنبه های آن اعتمای است که به کیفیت آنها دارم. خدمات حرفه ای بسیار سریع و با کیفیت بالا. "
علی مددی-مدیرعامل ترانه گروپ
"این محصول در نوع خود کم نظیر بوده و از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است. همینطور خرید این محصول به دلیل دارا بودن کادر فروش مجرب این شرکت، خریدی دلچسب بوده و این مجموعه به تمام تعهدات خود به خوبی عمل می کند که این اعتماد خریدار را جلب میکند"
وحید ترابی-مدیراداری کاورسازان ایران
"طبیعی بودن و سالم بود در کنار کیفیت مطلوب و بسته بندی شیک مرا جذب خود کرد. و حالا که مشتری وفادار این برند شده ام از تجربه استفاده از این برند کاملا راضی هستم و به اطرافیانم پیشنهاد میکنم. چون از این برند و محصولات خوبش کاملا مطمئنم"
محمدرضا کرمی-مدیرفروش تک استایل
ارزش غذایی گلاب (یک بطری)
نشانها و مجوزها
