• این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

گلاب

گلاب هوریا

گلاب هوریا

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 
 گل محمدی از خانواده گل سرخ با گلبرگ هایی به رنگ صورتی است. این گل ها در خرداد ماه ظاهر می شوند و گلاب گیری انجام می گیرد. گل محمدی رایحه خوشی دارد به همین ترتیب گلاب نیز همین رایحه خوش را در خود تثبیت می‌کند. گلاب به مایعی شفاف، بدون رنگ، خوشبو و معطر گفته می‌شود که از گل رز محمدی به دست می‌آید و به عنوان گرانترین اسانس در دنیا شناخته می‌شود.
بر اساس مدارک موجود، ایرانیان اولین قومی بودند که از گل سرخ گلاب و اسانس آن را به روش تقطیر به دست آوردند و سپس این فن را به سایر نقاط دنیا انتقال دادند. ابن سینا دانشمند بزرگ ایرانی تحقیقات وسیعی در مورد استخراج اسانس ها به روش تقطیر داشته است. نام گلاب با فرهنگ سنتی و باورهای مذهبی مردم نیز درآمیخته است. گلاب خاص ایران است و بیشتر تولید آن در شهر کاشان به عمل می آید. نوع گل سرخ در کاشان از مرغوب ترین نوع به شمار می رود و به صورت گلستانهای زیبا در دامنه کوه های کرکس به دست می آید.
خاصیت آرام‌بخشی، درمان‌افت‌دهان، ضد استرس، رفع سردرد، درمان بی خوابی و تقویت کننده لثه از جمله خواص معجزه گر گلاب است که تاکنون ناشناخته باقی مانده است. 
معروف ترین نوع عرقیات گلاب است که از گل سرخ گرفته می‌شود. طبیعت گلاب گرم و معتدل می‌باشد که سرشار از ویتامین c ویتامین e تانن، پکتین، سیترنلول، گرانتول، استاروپنین و فنین اتانول می باشد. گلاب اصل، شفاف، روشن، بدون رسوب است و با بوی مطبوع گل محمدی و فاقد بوی ترشیدگی است. طعم گلاب نیز سنگین و کمی مایل به تلخی است که از جمله مهمترین نشانه های اصل بودن گلاب به شمار می‌رود.

انواع گلاب
1. گلاب سنگین (درجه یک): گلابی است که در ۱۰۰ میلی لیتر آن دست کم ۳۵ میلی گرم اسانس وجود دارد.
2. گلاب سبک ( درجه دو): گلابی است که در ۱۰۰ میلی لیتر آن ۱۵ میلی گرم اسانس وجود دارد.
3. گلاب دو آتشه : اگر پس از یکبار تقطیر و گلاب گیری دوباره به جای ریختن آب روی گلهای دیگ، گلاب به دست آمده قبلی را بریزیم، گلاب دو آتشه به دست می آید.
4. گلاب سه آتشه (سه گل) : اگر بر روی گلاب دو آتشه گل تازه بریزیم و دوباره تقطیر کنیم گلاب سه آتشه به دست می آید.
5. گلاب پس آب : اگر بعد از یکبار گلاب گیری به گل های دیگ، آب اضافه کنیم گلاب به دست آمده را گلاب پس آب می گویند.

کاربرد گلاب
گلاب از عرقیات ایرانی است که علاوه بر مصرف خوراکی از خاصیت درمانی بسیاری نیز برخوردار است. از گلاب برای رفع عوارض حادث از زکام، قطع خونریزی از سینه، خشونت صدا، ضد سرفه، خفقان گرم، درد معده و روده، دلپیچه سرد و گرم، درد کبد و طحال، علاج نزله سرد، سردردهای گرم، درد چشم و تقویت حواس، ایجاد نشاط و تقویت دل، رفع خماری، بیهوشی، خفقان استفاده می گردد. به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی یکی از پاک کننده های قوی برای پوست های خشک و حساس است.

نظرات برخی از مشتریان

ارزش غذایی گلاب (یک بطری)

کالری
میزان کالری 80
کربوهیدرات
شکر

نشانها و مجوزها

وضعیت موجودی انبار : ---    قیمت : ---.---.--- تومان

راه های ارتباطی

تلفن تماس:

0283-2821087

آدرس شرکت:

استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ، شهر هشتگرد، جاده تنکمان، بعد از زیر گذر راه آهن

ایمیل:

info@golesorkhco.ir

sale@golesorkhco.ir

عضویت در خبرنامه

چرا گلاب و عرقیات هوریا؟

از نقاط قوت محصول هوریامی می توان به چند موضوع مهم در تولید این محصول اشاره نمود:

  • تمامی پایه گیاهان مزرعه هوریا که تامین کننده اصلی مواد اولیه گلاب شرکت میباشد مشابه یکدیگر و از یکی از بهترین ارقام گل محمدی میباشد. و همچنین برای تولید سایر عرقیات مواد اولیه طبق استاندارد تهیه و خریداری میشود .

گلاب

  • شرکت گل سرخ جز اولین شرکت هایی است که در کنار مزرعه فعالیت خود را انجام میدهد به همین دلیل کوتاه بودن مسافت حمل گل از مزرعه تا شرکت باعث ثبات بیشتر اسانس میشود.

گلاب گیری

  • در نهایت بسته بندی متفاوت با توجه به اینکه بسته بندی محصولات عرقیات کشور مورد توجه خاصی قرار نگرفته است تلاش این مجموعه بر آن بوده که با بسته بندی مدرن محصولی درجه 1 جهت احترام به مشتریان داخلی و خارجی به بازار ارائه نماید.